Motivationsboost

Det har visst varit väldigt tyst från min sida det senaste veckorna. Får helt enkelt skylla min omotivation till att uppdatera bloggen på att jag har haft för mycket annat att tänka på. Jag har inte så mycket åtaganden fysiskt men jobbstressen iom min examen om dryga två månader kom som ett brev på posten för några veckor sedan. Jag försöker dock fokusera på det jag just nu kan styra över och som är min fasta punkt oavsett vart jag befinner mig - träningen. 
 
Teamträff nummer två ägde rum i Stockholm i helgen där våra coacher Helene Ahlson, Frida Bålefalk och Maria Hasselmark hade styrt upp en riktig heldag med aktiviteter. Vi startade dagen med träning på Gym & Motion i Åkerberga. Därefter käkade vi lunch och poseringsträning stod på agendan. En föreläsning om prestation och positivt tänkande satte igång lite nya tankebanor hos mig. Kvällen avslutades med middag på nyöppnade Mealprepp. Ett "fitnesscafé" med sjukt god och nyttig mat. 
 
Som alltid är motivationen maxad efter att ha träffat alla goa tjejer i teamet och den lär ju inte bli sämre efter nästa helg då Battle of Scandinavia äger rum. Jag ser verkligen fram emot att suga i mig all inspiration och tävlingskänsla helgen kommer att bjuda på. Lina Sagan och Lisa Alpsten är två fantastiska tjejer i Team Forever Fit by Better Bodies som är först ut på scen för att representera teamet detta år. Lina tävlar i bodyfitness och Lisa gör sin debut i bikinifitness. Jag är helt övertygad om att de båda kommer att stråla på scen och att de andra tjejerna får passa sig för dessa donnor besitter verkligen helt grymma fysiker ;) 
 
Hela gänget samlat för middag
 
Träning på Gym & Motion i Åkersberga - många fitnessbruttor på ett och samma ställe ;) 
 
Jag och snygga Bodyfitness-bönan Jenny 

Kommentera inlägget här :