Blogg

Tänker inte skriva någon tråkig presentation om min ålder, bakgrund eller varför jag är en hund- och ingen kattmänniska. Jag är nog ganska tråkig om jag ska vara ärlig. Inga blöta helkvällar med helrör och minnesluckor, klackar och senaste mode (så länge det inte handlar om träningskläder). Dom dagarna är förbi. Jag gillar rutiner, mina matlådor och att träna. Och kaffebaileys.

Hur som helst den här bloggen kommer att till stor del handla om det som gör mig glad, ledsen, motiverad, målorienterad, starkare, mörbultad, förälskad, taggad, besviken, trött, stolt….

Nämligen träning.

2014 gjorde jag min debut i bodyfitness. 2015 kommer jag att spendera till att förbereda mig inför nästa tävling. Under tiden kommer jag ha jävligt roligt och förmodligen ”lida” av en himla massa träningsvärk. Så är du intresserad är du välkommen att kika förbi.

 
Bjuder på en bild som är tagen sekunderna innan mitt namn ropas upp för att jag ska kliva upp på scenen på mitt livs första tävling. Jag har väldens bästa känsla i kroppen som inte kan beskriva i ord. Nervositet och spänning blandat med ren och skär lycka samtidigt som jag var skiträdd för att göra platt fall i mina klackar och snorhala fötter. Inoljad, svettig, törstig, brun som en skit… Månader av slit för några sekunder på scenen. Jag kräver inte att någon ska förstå att man orkar eller ens vill lägga så mycket energi på något som är över på tre öginblink. Jag kan inte förklara det – men jag är numer en junkie. En junkie som är beredd att göra om ”allt” tusen gånger om för att uppleva de få sekunderna av ren och skär eufori
Taggar: bodyfitness, fitness, luciapokalen, träning;

Kommentera inlägget här :