FRIYAY

Fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig hos mig ännu eftersom helgen består till stor del av jobb. Och träning såklart. 
 
På tal om träning så har jag ett riktigt flow just nu. Kände mig aningen seg innan jag intog gymmet igår men efter några repetitioners axelpressar i smithen så var jag igång och sholudersmash stod på schemat. Jag känner en otrolig träningsglädje nu och jag längtar efter att få gå och träna nästan varje dag. Något som jag märkt hjälper mig mycket i min träning är aminosyror. Jag använder BCAA 12000, från Ultimate Nutrition. Tidigare har jag adrig "känt av" amniosyror men dessa ger mig nästan en pre-workout-effekt! Tummen upp alltså ;) 
 
 
 
 
 
Jag kan även rekommendera UN:s proteinpulver "Cookies n' Cream" i morgongröten, to die for...
 
Min tanke idag var att träna rygg vidd och armar men efter att ha känt efter lite såhär på morgonkvisten har jag en galen träningsvärk i latsen så det får nog bli lite jobb på djupet idag istället. 
 
I dagsläget ser min tränings-split ut som följande:
 
Måndag: Rygg djup/hamstrings och rumpa
Tisdag: Axlar fokus fram- och utsida
Onsdag: Vila
Torsdag: Ben
Fredag: Rygg vidd, armar
Lördag: Vila
Söndag: Axlar fokus bak- och utsida
 
Mage lägger jag in på de lättare passen samt hög- och lågintensiv cardio efter varje pass. 
 
Så vad är egnentligen min plan? Den är förhopningsvis lite klarare efter dagens möte och formkoll. Jag vet vad jag vill men jag vet också att jag kräver en utveckling av min fysik till nästa gång jag tävlar. Men som sagt så blir planerna förhoppningsvis lite klarare under dagen. Dags att packa dagen matlådor och göra lite nytta :) 
 
Ryggen ska ha både mer djup och vidd nästa gång....
 

Kommentera inlägget här :