FRIYAY

Fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig hos mig ännu eftersom helgen består till stor del av jobb. Och träning såklart. 
 
På tal om träning så har jag ett riktigt flow just nu. Kände mig aningen seg innan jag intog gymmet igår men efter några repetitioners axelpressar i smithen så var jag igång och sholudersmash stod på schemat. Jag känner en otrolig träningsglädje nu och jag längtar efter att få gå och träna nästan varje dag. Något som jag märkt hjälper mig mycket i min träning är aminosyror. Jag använder BCAA 12000, från Ultimate Nutrition. Tidigare har jag adrig "känt av" amniosyror men dessa ger mig nästan en pre-workout-effekt! Tummen upp alltså ;) 
 
 
 
 
 
Jag kan även rekommendera UN:s proteinpulver "Cookies n' Cream" i morgongröten, to die for...
 
Min tanke idag var att träna rygg vidd och armar men efter att ha känt efter lite såhär på morgonkvisten har jag en galen träningsvärk i latsen så det får nog bli lite jobb på djupet idag istället. 
 
I dagsläget ser min tränings-split ut som följande:
 
Måndag: Rygg djup/hamstrings och rumpa
Tisdag: Axlar fokus fram- och utsida
Onsdag: Vila
Torsdag: Ben
Fredag: Rygg vidd, armar
Lördag: Vila
Söndag: Axlar fokus bak- och utsida
 
Mage lägger jag in på de lättare passen samt hög- och lågintensiv cardio efter varje pass. 
 
Så vad är egnentligen min plan? Den är förhopningsvis lite klarare efter dagens möte och formkoll. Jag vet vad jag vill men jag vet också att jag kräver en utveckling av min fysik till nästa gång jag tävlar. Men som sagt så blir planerna förhoppningsvis lite klarare under dagen. Dags att packa dagen matlådor och göra lite nytta :) 
 
Ryggen ska ha både mer djup och vidd nästa gång....
 

Teamträff TFFBB2015

Sitter på tåget från Stockholm efter en mycket givande första teamträff med Team Forever Fit by Better Bodies. Helt underbara tjejer och vilka coacher dessutom - Helene Ahlson, Frida Bålefalk och sist med inte minst Maria Hasselmark som kan titulera sig världsmästare i Bodyfitness. Mycket nyttig och framförallt intressant information gällande allt ifrån teamet till bakgrunden för hela Better Bodies och Swedish Fitness. Är enormt tacksam och smickrad över att få vara en del av denna "familj". Gårdagen avslutades med en gemensam middag på en liten trevlig restaurang nånstans vid vattnet :) Kommer bli ett fantastisk år detta! Lite bilder från gårdagen: 
Laddade för ett gympass med snygga bodyfitness tjejen Jenny Söderström. Jenny tog hem förstapris på Luciapokalen i Bodyfitness -168 
Jenny och jag
Michael Johansson VD för SF (Swedish Fitness) berättar lite om historien bakom "familjen"
Söta Josefine Pettersson och Heléne Ahlson
Teamet samlat i våra snygga team-hoodiesar <3

Taggar: Better Bodies, Gym, TFFBB, Träning, swedish fitness;

Nytt recept - Asieninspirerad spetskålsallad

Måste dela med mig av ett recept på en asieninspirerad spetskålsallad. Har inte gjort den sedan i somras men återupplivade den häromdagen och den är bara SÅÅÅ fräsch! Passar lika bra på sommaren till grillat som till kycklingen eller torsken i matlådan ;) 
 
 
 
 
 
 
 
Du behöver:
 
1 spetskålshuvud modell större
1 färsk chilifrukt 
2 vitlöksklyftor
2st lime
1/2 - 1 kruka koriander
salt 
peppar
 
Hacka ner kål, chili och koriander samt pressa vitlöksklyftorna. Pressa över saften från limen och salta och peppra efter smak. Ogillar man "thai-stark" mat är min rekommendation att skrapa ur fröna ur chilifrukten men jag brukar dra i hela skiten. Lite extra förbränning har väl ingen dött av? :P Godast dagen efter när den fått stå och "dra" i kylen. 
 
Så, det var mitt fredagstips till er :) 
 
Dags att dra ihop lite äggvitefluff som "dessert" och sista mål.. Har vart så förbannat hungrig de senaste dagarna/nätterna och inatt gav jag upp klockan 02 och var tvungen att dra några skivor kalkon för att ens kunna sova.. Bara att hålla ut - åtminstonde är det ett kvitto på att kroppen börjar samarbeta med mig igen och att man faktiskt börjar tappa. Samt ett förmodat resultat av de senaste dagarnas hållkäftenpass på gymmet. Nu är det som sagt dessertdags! (Antar att man är tämligen dietskadad som kallar äggvitefluff dessert...men what the hell) :P